Enjoy the Holiday Season

Winkelwagen

About us

Hi babe,


Welkom op de website van Nina&Moon! Wij zijn Jeanine en Suus, 2 goede vriendinnen die van jongs af aan al dol zijn op kleding en accessoires en het altijd al fantastisch hebben gevonden om mensen te helpen hun perfecte outfit te scoren! Mode heeft dus altijd een grote rol gespeeld in ons leven. Daarom is de Nina&Moon webshop echt een droom die is uitgekomen. Met heel veel liefde en enorm veel plezier zoeken wij samen iedere week binnen- (en soms buiten)land af om de tofste items voor jullie te scoren. Dit doen wij echt altijd samen, want juist door onze beide stijlen te mixen, ontstaat de trendy collectie die zo kenmerkend is voor Nina&Moon. En natuurlijk hopen wij dat jullie net zo enthousiast zijn over het resultaat als wij.

Wij doen ons best om elk seizoen een mooi, gevarieerd assortiment samen te stellen met items waarvan wij denken dat jij die echt in jouw kast moet hebben hangen! Hou onze Instagram en webshop dan ook goed in de gaten voor alle up to date mode-musthaves: zo zijn jullie altijd op de hoogte van de laatste fashiontrends!

Heb je nog vragen over bestellingen of items? Of heb je gewoon hulp nodig om die ene perfecte outfit samen te stellen voor die speciale gelegenheid binnenkort? Wij helpen je uiteraard met alle liefde en plezier!
DM ons op www.instagram.com/ninamoon.nl of stuur een mailtje naar info@nina-moon.nl

Liefs,

Nina&Moon

P.s. blij met jouw nieuwe item? Tag us on instagram